3 Ağustos 2011 Çarşamba

XNETWORK NEDİR?

Xnetwork, Türkiyenin, inernet üzerindeki en büyük alışveriş merkezini oluşturacak ticari bir platformdur. Xticaretıin yeni ürünü olan sistem, satış ortaklığı (affiliate) mantığını network pazarlamanın kitlesel gücüyle birleştirmiştir.

Sisteme dahil olan kişiler, kendilerine verilecek olan eğitim, hizmet ve araçlarla hem internet üzerinden satış yaparak gelir elde edecek hem sistem içindeki kardan pay alacak hem de gruba sunulacak avantaj ve uygulamalardan faydalanacaklardır.

Bu alışveriş merkezindeki dükkanlar anahtar teslim ve içerisinde sizin seçeceğiniz ürünler var ve bu ürünler hakkında özgün(size özel yazılmış)tanıtımlar, videolar ve ödeme sistemi (kredi kartı sistemi-sanal pos, havale/eft ve paypal) ile herşey sizin için düşünülmüş. Sistem özgün içeriği ile arama motorlarından otomatik ziyaretçi çekmek için tasarlanmış ancak dilerseniz sitenizi kendiniz de reklam vererek ve paylaşarak tanıtabilirsiniz. Ayrıca sizin referansınızla size bağlanacak olan diğer xdükkanlar da size gelir kazandıracak.

Yapmanız gereken tek merkezden sisteminizi büyütmek ve yönetmek. Dilediğiniz kişileri xnetwork ailesine davet edin sizin xnetwork'ünüz daha hızlı büyüsün. Sizin bağlı olduğunuz sponsor kendi altında 2 xdükkan olduğundan size xdükkan kazandıracak ve sizde altınızdakilere. Bu sistem en alttaki xdükkanları düşünen eşşiz bir sistem! Unutmayın sizin altınızda 2 den fazla xdükkan olamadığı için sistem getirdiğiniz üyeyi altınıza bağlı xdükkanların en boş olduğu yere koyuyor. Amaç dengeyi sağlamak ve herkese kazandırmak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder