20 Aralık 2010 Pazartesi

CPA AFFİLİATE MARKETİNG İSİMLİ E-KİTAP YAYINDA!!!

             Affiliate Marketing'in önemli isimlerinden Kadir Arda Koş yeni ürünü CPA Affiliate Marketing isimli kitabı ile karşımızda.Mutlaka değerlendirilmesi gereken bir fırsat.

CPA Affiliate Marketing Ne Anlatır;

1.Eğitim setindeki görsel içerik ve anlatılan bilgiler sayesinde sıfır maliyetle para kazanmak mümkün.


2.Klasik yöntemlerin ve sadece Xticaret / Clickbank platformlarının dışında, Facebook, Twitter ve Youtube gibi ortamlardan gelir elde etme yollarını öğreneceksiniz.

3.Arda Kos un şimdiye kadar öğrendiği ve uyguladığı tüm yöntemler, teknikler, ipuçları bu CPA Affiliate nin içinde. Ayrıca, yeni yöntemler ve yeni kazanç teknikleri çıktığında kullanıcılar bilgilendirilecek.

4.Affiliate Marketing in sadece ürün satmak olmadığını gösteren bilgiler CPA Affiliate ‘da mevcut. Sadece işlem başına ödeme teknikleri öğretiliyor.

5.Eğitim setinde sadece tanıtım yaparak değil siteye reklam koyarak (adsense) gelir elde etme yolları anlatılıyor. Adsense ile garantili kazanç elde edebilirsiniz.

6.Binlerce hayranı olan facebook grupları oluşturmak, ücretsiz reklam vermek, CPA sistemini Facebook’a entegre etmek ve çok daha fazlası CPA Affiliate Marketing’te.

            Ayrıca, satış fiyatı 80 TL olan 6 haftalık Affiliate Akademi kursunu, CPA Affiliate Marketing kitabını alanlara tamamen bedava olarak hediye ediyor . 6 Haftalık Affiliate Akademi kurs üyeliğini bedava almak istiyorsanız, CPA Affiliate Marketing kitabını indirmek için buraya tıklayın.. 80 TL karda olacak, bir fiyatına 2 eğitim setine sahip olacaksınız.Bol kazançlar…
 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder